(( منتديــــات آثــــار حلــــوان ))
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

(( منتديــــات آثــــار حلــــوان ))

(( زمن التغيير ))
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 كتف خروف ضاني مشوي في الفرن من مطبخي بالصور

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin
Admin


عدد المساهمات : 371
تاريخ التسجيل : 23/06/2009

كتف خروف ضاني مشوي في الفرن من مطبخي بالصور Empty
مُساهمةموضوع: كتف خروف ضاني مشوي في الفرن من مطبخي بالصور   كتف خروف ضاني مشوي في الفرن من مطبخي بالصور I_icon_minitimeالأحد ديسمبر 26, 2010 12:25 am

كتف خروف ضاني مشوي في الفرن من مطبخي بالصور

لو عندك عزومه وعايزه حاجه شيك ومفتخره وسريعه جداا يبقي مافيش اسهل من انك تجيبي فخده او كتف ضاني وتتبليه من بليل وتاني يوم تحطيه في الفرن

انا بحب الكتف عشان نسبة الكوليسترول فيه اقل من الفخد


نجيب الكتف ونغسلها كويس ونعمل فتحات صغيره بالسكينه ونحط جوه كل فتحه فص توم صحيح وحتة بصله
وفلفل اسود حب
وممكن نعمل شقوق بالسكينه زي الجيوب ونحط جواها الحاجات دي
وندهنها بالبهارات المشكله من بره
زي الشكل ده




كتف خروف ضاني مشوي في الفرن من مطبخي بالصور P1020180a



ندخلها التلاجه وقبل معاد الاكل ب 3 او 4 ساعات نغلف الصينيه بالفويل



كتف خروف ضاني مشوي في الفرن من مطبخي بالصور P1020182f


وندخلها الفرن لمدة 3 ساعات وفي نص المده يعني بعد مايعدي ساعه نص نحط جنبها خضار متقطع كبير
انا حطيت بطاطس وجزر وقرنبيط
ونشيل الفويل قبل ماتخرج بنص ساعه
وبسسسسسسسسسسس

وطبعا من غير اي دهون خالص كفايه الدهون ايل فيها
ولما تخرخ من الفرن نسيبها ترتاح ربع ساعه علي الاقل وبعدين نقدمها




كتف خروف ضاني مشوي في الفرن من مطبخي بالصور P1020191l
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://midozizo.roo7.biz
 
كتف خروف ضاني مشوي في الفرن من مطبخي بالصور
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل كفته بطاطس بس مطبخي غير بالصور
» دجاج محشي بدون عظم من مطبخي بالصور
» سلطة لذيذه ومشهيه من مطبخي بالصور
» طبخ ربيان مقلي من مطبخي بالخطوات المصورة
» صورة همبرجر مع الخضار بالخلطه من مطبخي Burger with vegetables

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
(( منتديــــات آثــــار حلــــوان )) :: (منتديات مطبخ مصري) :: منتدى طبخ اللحوم-
انتقل الى: